Umíme upozornit na chybu

Komunikace jako základ vztahu s klientem
Po vypjaté koronavirové krizi se bude pochopitelně šetřit, kde to půjde. Úspora peněz i času už nyní ovlivňuje chod firem. A nebude tomu jinak ani ve světě účetnictví. Možná je na čase právě teď změnit dosavadní směr a vydat se progresivnější cestou za moderním přístupem k účetnictví.

Vztah a důvěra jsou základ
Snažíme se do hloubky pochopit individuální potřeby a jedinečnost našich klientů i jejich businessu. Mít pochopení pro jejich zaměstnance. Účetnictví v našich rukou není rutina, ale spíše profesionální zpracování a upřímná snaha pomoci. Zkrátka, i při precizní a systematické práci lze hledat neustále nová a lepší řešení šitá na míru.

Dobrý vztah = dobrá komunikace
Firmy jsou živé organismy, které vyžadují individuální přístup. Vést dialog, je v takovém případě ten nejefektivnější způsob, jak rychle najít tu správnou cestu a řešení. Osobně, telefonicky či mailem. Dlouhodobě víme, že měsíční zpracování zákazníka je pro klienty nejpohodlnější. Od řešení otevřených účetních případů i nedodaných dokladů ze strany klienta se dostaneme k uzamykání měsíce. Umíme upozornit na chybu. Ale hlavně dáváme návrh na změnu přístupu. Doptáváme se, zjišťujeme, informujeme o tom, co nám schází k perfektnímu výsledku. Je to právě dialog, z něhož se generují ta nejlepší řešení. My přinášíme odborný background, vy nás inspirujete!

Informovanost především
Běžně se stává, že klienti netuší o legislativních možnostech nebo nových trendech v účetnictví. S aktuálními zákony přicházejí další alternativy, o nichž máme přehled a dokážeme je klientům srozumitelně tlumočit.

Aktuální trendy směřují k digitalizaci a snížení administrativy. Jsme za to rádi a tímto směrem jsme se vydali již před lety.  Zatímco ostatní se v této oblasti začíná orientovat, pro nás to znamená dlouhodobou zkušenost. Obsah u nás vítězí nad formou. Individualita nad rutinou. Vztah nad stereotypem.  

Tým E-Consulting Czech

Zaujal vás náš článek? Podělte se o něj s ostatními:

Všechny rubriky

Pokud se vám náš článek líbí, podělte se o něj i s jinými.