Od Aše až po Wroclaw. Postaráme se

Od Aše až po Wroclaw


Od velkých hráčů na trhu jako je Decathlon nebo Zara jsme se naučili, že flexibilita je důležitá vlastnost, která nám pomáhá zajišťovat efektivní služby pro ta nejnáročnější přání klientů. Už řadu let je pro nás zcela běžné, že nás tito klienti oslovují i mimo Prahu.

V posledních letech jsme se zaměřili mimo jiné na vývoj sofistikované digitální kanceláře. Ta zdaleka neslouží jen našemu týmu, který v případě potřeby pracuje z domova. Důležité je, že díky digitální kanceláři nabízíme naše služby skutečně každému napříč regiony, zeměmi, i napříč byznysem. Práce s různorodými klienty nám rozšiřuje obzory, dává nahlédnout do nových oblastí a specifických potřeb každého klienta.

Systematická práce na vývoji nám stále pomáhá zpřístupnit účetnictví, které je úplně bez bariér. Znovu si tak potvrzujeme, že klíčová je konstruktivní komunikace. Často se doptáváme, navrhujeme a diskutujeme. To vše proto, abychom vyladili nástroje k naprosté spokojenosti zákazníka. A pokud je třeba cokoliv vyřešit osobně, rádi se setkáme v našich kancelářích v Praze, Brně, Bratislavě nebo Wroclawi.

Zatímco ostatní firmy se s prací pro klienty mimo region teprve seznamují, my nabízíme zkušenosti a vychytaný model, který vyhovuje našim zákazníkům i nám.


Tým E-Consulting Czehc

Zaujal vás náš článek? Podělte se o něj s ostatními:

Všechny rubriky

Pokud se vám náš článek líbí, podělte se o něj i s jinými.