Jsem mistr v Cashflow

Lenka Vorlíčková u nás pracuje jako Office manager, přišla k nám z úplně jiného protředí a skvěle zapadla. Jak se dají zkušenosti ze zcela jiného oboru uplatnit v naší firmě? A v čem je Lenka nejlepší v republice? Vše se dozvíte v rozhovoru.

Leni, co vlastně v E-Cons přesně děláš?
Mám na starosti pokladnu, příchozí a odchozí faktury, aby v kanceláři vše fungovalo a nic nám nechybělo. Abychom tu zkrátka měli pohodu. Třeba kafe, to chybět prostě nesmí (smích).

Tak to určitě! Jak dlouho vlastně pracuješ v E-Cons?
Teď už je to vlastně rok.

A jaký to byl rok?
Skvělý. Srovnávám to především se svojí předchozí prací, kde sice nebyl špatný kolektiv, ale s vedením to bylo horší. Tady jsou k sobě lidé milí.

Jak ses sem vlastně dostala?
O práci mi řekla Jitka Levová, se kterou se už nějakou dobu známe, a která věděla, že nechci prodlužovat končící smlouvu. Od ní jsem věděla, jak to v E-Cons chodí a zkusila jsem poslat životopis.

Působíš hodně uvolněným dojmem. Určitě patříš k těm, co pořád něco vymýšlí.
Dřív jsem byla o něco aktivnější, teď už se to trochu uklidňuje (smích). Ráda tvořím a vyrábím. Třeba před Vánoci jsem vyráběla dárky pro rodinu. Slaný karamel.

Také jsem se doslechl, že máš ráda deskovky.
Jo, to mám a snažím se je dostat i sem do E-Cons. Založili jsme si tu klub deskových her. Jednou do měsíce se sejdeme a po práci si něco zahrajeme.

A co nějaký herní úspěch?
Jeden mě napadá. Můj bývalý přítel mě přihlásil na Mistrovství ČR v Cashflow, což je finanční hra od Roberta Kiyosakiho. No a já vyhrála, takže jsem vlastně Mistr ČR v Cashflow.

To zní skvěle. A co jsi vyhrála?
Kromě hodnotných cen jako notebook pro mě měla největší význam výhra tří dnů stínování top managera v jednom velkém korporátu. Vybrala jsem si sama obor, který mě zajímal a mohla jsem se účastnit všech jednání a schůzek. Byla to zajímavá zkušenost, i když mimo obor.  

Co je tedy tvůj původní obor?
Mám vystudovanou zahradní a krajinnou tvorbu. Což je vlastně plánování zahrad, parků, ale i krajiny.  

Takže bys měla umět jezdit traktorem.
Ne měla. Já to dokonce umím (smích).

Jak lze vlastně dovednosti a znalosti z jiného oboru uplatnit v E-Cons?
Primární je, že jsem hodně kreativní a akční člověk. A to mohu uplatnit i zde. Vyřádím se tu na plánování různých akcí a soutěží, třeba i na whiteboardu. To mě baví, organizovat a vymýšlet.

Jak to vidíš v E-Cons do budoucna?
Já dobře. A pokud mě tu stále budou chtít, budu tady.

Věřím, že určitě ano. Leni, děkuju za rozhovor.
Já také.

Lenka Vorlíčková, Office Manager

Petr Pavlíček, Gábina Míšková

Zaujal vás náš článek? Podělte se o něj s ostatními:

Všechny rubriky

Pokud se vám náš článek líbí, podělte se o něj i s jinými.